Neem contact
En Fr

Uw Merk, Onze Expertise – 5D Beursstand Oplossingen

Ontdek onze kunde in standenbouw en productbeheer

Saudi Aramco stand

ERVAAR HET GEMAK VAN EEN zorgeloze voorbereiding, waarbij ONS DESKUNDIGE TEAM ELK ASPECT VAN UW STAND VERZORGT, VAN IDEEVORMING TOT INSTALLATIE.

Wij bieden de volgende beursoplossingen

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de wereld van beurzen. Onze gestroomlijnde processen zorgen voor een vlotte en tijdige uitvoering, waarbij kwaliteit voorop staat!

Meer dan standbouw

We bieden een uitgebreid totaalpakket van constructie en ondersteunende diensten die garant staan voor een blijvende indruk op uw publiek.

In-House Productiefaciliteiten

We hebben onze eigen productiefaciliteiten, wat zorgt voor een efficiënte en naadloze uitvoering van beursprojecten.

Ontwerpbureau

Ons creatief team staat klaar om uw ideeën, hoe gek of technisch uitdagend ook tot leven te brengen. Onze ingenieurs waken daarbij over de stabiliteit en de bouwtechnische conformiteit, ongeacht de complexiteit van het ontwerp.

Projectmanagement

Al onze projecten worden geleid door toegewijde projectmanagers die borg staan voor een uiterst efficiënte communicatie met klant én de coördinatie met het productieteam. Een gestroomlijnde projectopvolging in alle fases van de voorbereidingen garandeert een naadloze, stressvrije en aangename ervaring voor de klant in de aanloop naar zijn beursdeelname.

Opslag en logistiek

In onze beveiligde opslagfaciliteiten wordt uw stand met de grootste zorg bewaard tussen twee shows in, en wordt ze klaar gemaakt voor het volgende evenement.

Apparatuurverhuur

We bieden een uitgebreide selectie hoogwaardige verhuurapparatuur, waaronder meubels, audio- en videoapparatuur, verlichting, communicatiesystemen, Wi-Fi en meer. Dit alles wordt daarbij nauwgezet onderhouden en regelmatig bijgewerkt om de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid te handhaven.

Projecten

Hoe we werken

Onze sleutel tot succes is de nauwe samenwerking en effectieve communicatie met de klant

OVER HET BEDRIJF

5D Expo Solutions is een premium aanbieder van efficiënte oplossingen in standenbouw voor de Europese markt. Als onderdeel van de Expoglobal Group zetten we ons in voor het leveren van sleutel-op-de-deur oplossingen voor onze klanten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Bij 5D Expo Solutions geloven we in de directe betrokkenheid van onze klanten bij elke stap in de ontwikkeling van hun stand, en dit met het oog op de best mogelijke exposure op de vakbeurs.

We bieden een diverse reeks diensten die verder gaan dan op maat gemaakte en modulaire beursstands. Onze expertise strekt zich eveneens uit tot het ontwerpen van landen paviljoens, double deck constructies, conferentie- en congresstands, point-of-sale oplossingen, showroom- en winkelruimtes, evenals set-ups voor bedrijfs presentaties en commerciële acties.

Wat ons van de concurrentie onderscheidt, is onze gedrevenheid om stands te creëren die niet alleen indruk maken, maar ook de identiteit van uw merk versterken. We zorgen ervoor dat elk aspect van uw beursdeelname perfect wordt uitgevoerd, en dit van concept tot installatie. We begrijpen daarbijhet belang van een vlotte en voor onze klant zorgeloze voorbereiding.

Onze gestroomlijnde processen garanderen de best mogelijke efficiëntie zonder dat er concessies worden gedaan aan kwaliteit. Zo besteden we de bouw en constructie nooit uit en produceren en bereiden we elk stand zorgvuldig voor in onze werkplaatsen. Daarna is het ons eigen deskundig en toegewijd team dat ter plaatse de stand monteert.

Naast standenbouw biedt 5D Expo Solutions ook een breed scala aan apparatuur aan beschikbaar voor verhuur. Door de noodzaak weg te nemen voor onze klanten om kostbare items zoals meubels, audio- en videoapparatuur, verlichting, communicatie- en Wi-Fi-systemen te moeten aanschaffen, helpen we hun bij het aanhouden en het meest efficiënt inzetten van hun budget voor beursdeelnames. Onze verhuuropties bieden een kosteneffectief alternatief, waardoor onze klanten zich kunnen concentreren op hun kerndoelstellingen voor deelname en exposure, zonder dat er moet ingeboet worden aan kwaliteit of functionaliteit.

Laat uw contactgegevens achter, en we nemen graag contact met u op om uw project te bespreken